HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Salutatory Email for Clients and Phpmyadmin problem (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=4747)

krishol 7th June 2006 12:28

Salutatory Email for Clients and Phpmyadmin problem
 
hello all,
Here is my some problem.....>>
1.when i try to logout phpmyadmin it ask for username and password... though i give username and password... it can't logged out... What's the problem???
2. When i add a new clinet, it should send mail to the email address which i have put while adding new client.... rite??? But it doesn't send mail, though i have already configured under management->Server->setting->other. What is that problem???
3. Does ISPConfig support asp?? if yes.. how can i do that???

Thanx in advance....

falko 7th June 2006 12:49

Quote:

Originally Posted by krishol
1.when i try to logout phpmyadmin it ask for username and password... though i give username and password... it can't logged out... What's the problem???

That's the usual behaviour. You're already logged out when you're prompted for the user name and password, so you can either log in again or close the browser window.

Quote:

Originally Posted by krishol
2. When i add a new clinet, it should send mail to the email address which i have put while adding new client.... rite??? But it doesn't send mail, though i have already configured under management->Server->setting->other. What is that problem???

Does the client belong to the admin group, or to a reseller? If it belongs to a reseller, you have to enable welcome messages for that reseller.

Quote:

Originally Posted by krishol
3. Does ISPConfig support asp?? if yes.. how can i do that???

No, it does not support asp, but you can use the Apache Directives field to configure support for asp. Have a look here: http://www.howtoforge.com/forums/sho...highlight=mono

krishol 7th June 2006 13:49

Quote:

Originally Posted by falko
That's the usual behaviour. You're already logged out when you're prompted for the user name and password, so you can either log in again or close the browser window.

so, seems like session expiry time for phpmyadmin is quite few... rite????
Quote:

Originally Posted by falko
Does the client belong to the admin group, or to a reseller? If it belongs to a reseller, you have to enable welcome messages for that reseller.

it belongs to admin group. Then what's the problem???

falko 7th June 2006 14:50

Quote:

Originally Posted by krishol
so, seems like session expiry time for phpmyadmin is quite few... rite????

It has nothing to do with sessions. It's just that you log out, and instead of telling you that you're logged out, phpMyAdmin shows you the login prompt again.

Quote:

Originally Posted by krishol
it belongs to admin group. Then what's the problem???

Did you enter an email address for the admin? Did you provide a user name and a password for the client?

krishol 8th June 2006 07:57

Quote:

Originally Posted by falko
It has nothing to do with sessions. It's just that you log out, and instead of telling you that you're logged out, phpMyAdmin shows you the login prompt again.

Then why it logged out so fast... I think not more then 5 minutes, it becomes logged out....
where i have to change to extend the logout time....

Quote:

Originally Posted by falko
Did you enter an email address for the admin? Did you provide a user name and a password for the client?

Ya I have entered email address but not the username and password....
So, Is it complusory to enter username and password tag on the mail format.
Can't ISPConfig send without username and password????

falko 8th June 2006 15:35

Quote:

Originally Posted by krishol
Ya I have entered email address but not the username and password....
So, Is it complusory to enter username and password tag on the mail format.
Can't ISPConfig send without username and password????

No, you must enter a username and password.

krishol 9th June 2006 08:14

Quote:

Originally Posted by falko
No, you must enter a username and password.

Sorry, Still not working though i entered the username and password on the mail format.
Can you please tell me what are the complusory tag to send mail while I add new client/site.

falko 9th June 2006 12:18

You must have configured the welcome emails for the reseller/admin, and the reseller/admin must have a valid email address. Then you must fill out the client's email filed with a valid email address, and you must give the client a username and password.

krishol 11th June 2006 11:22

Quote:

Originally Posted by falko
You must have configured the welcome emails for the reseller/admin, and the reseller/admin must have a valid email address. Then you must fill out the client's email filed with a valid email address, and you must give the client a username and password.

Now everything u told is fine... but still not sending mail while I add new client/site......... I m totally lost.....

falko 11th June 2006 12:47

Anything in the mail log?


All times are GMT +2. The time now is 20:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.