HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   HOWTO-Related Questions (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Perfect server... ISPConfig trashing dovecot config (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=46761)

krissie 25th June 2010 10:01

Perfect server... ISPConfig trashing dovecot config
 
I'm setting up a 32bit server, using the perfect cerver centos5.5 (x86_64) ispconfig3 tutorial, obviously using the i386 packages instead of the x86_64 ones.

All has gone well, right up untill near the completion of the ISPConfig 3 installation. Basicly, dovecot is failing to start citing an invalid configuration in /etc/dovecot.conf

When I then enter the command /etc/init.d/dovecot start, I get the following error message in full...

Starting Dovecot Imap: Error: mail_plugin_dir: Can't acess directory: /usr/lib/dovecot/imap/: Too many levels of symbolic links
Fatal: Invalid configuration in /etc/dovecot.conf [FAILED]


I've tried removing ISP config, then removing dovecot, proceeding to reinstall dovecot per the instructions, and starting it with /etc/init.d/dovecot start again..... and it starts. However, when I then run ISPConfig's installer, dovecot once more fails in the same way.

Can anybody help please?

falko 26th June 2010 14:12

Can you post the output of
Code:

ls -la /usr/lib/dovecot/imap
?

krissie 30th June 2010 11:38

I'm sorry t's taken me so long to respont... and thank you for looking.

I've since solved the problem. I'm not sure if it's the direct cause, but I updated to a later version of Dovecot with MySQL support, and the issue was resolved.

Thanks again.


All times are GMT +2. The time now is 04:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.