HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   General (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Domain Issues (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=46711)

Ballistic509 22nd June 2010 22:56

Domain Issues
 
I know that there is a feature request for this, but in the meantime this little thing is keeping me from wanting to go live with ISPConfig 3. When I add a domain, how in the WORLD can I do it without having to always go and create a new DNS zone manually?! The same with subdomains.

In my opinion, this should be done automatically whenever a new subdomain or any domain is created.

Toucan 23rd June 2010 02:43

I used to agree with you on this, but by virtue of it not being a feature I have had to learn more about dns records which has ultimately done me a favour. Although, saying that, I understand not every client wants to understand dns.

Planned for a future release though I believe.

Ballistic509 23rd June 2010 05:15

Of course it will help you and your customers learn, but what to do with the customers tht just want it to be a one click deal? I don't think customers should have to deal with such a thing.

A nice option maybe would be a checkbox on the domain creation page and new site page to automatically generate DNS entries if the user wants it. If they don't, they can un-check the box.


All times are GMT +2. The time now is 20:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.