HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   HOWTO-Related Questions (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=2)
-   -   ISPconfig3 login not presented after Perfect Server tutorial CentOS 5.5 (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=46510)

sdoradus 12th June 2010 04:07

ISPconfig3 login not presented after Perfect Server tutorial CentOS 5.5
 
Hi there Falko,

We here have followed the tutorial for a perfect server using CentOS 5.5 for the x86-64 architecture, without errors as far as we could tell, right up till the last point where one logs in to the ISPconfig page:

<http://www.howtoforge.com/perfect-server-centos-5.5-x86_64-ispconfig-3-p6>

"... you can access ISPConfig 3 under http://server1.example.com:8080/ or http://192.168.0.100:8080/. "

We don't get the login page when we visit http://192.168.1.18:8080/ (which is correct for our server), even logged in to the physical machine. What we get is:

Index of /

Icon Name Last modified Size Description

- just a blank directory access page.

In phpMyAdmin we can see the ISPconfig process thread is sleeping. Presumably because we haven't logged in yet. Any ideas why the Login page doesn't appear?

Regards, sdoradus

falko 12th June 2010 16:47

Can you restart Apache and try again?

sdoradus 20th June 2010 04:58

Restarted apache. Problem went away after reinstall.
 
Restarting Apache didn't fix the issue. I reformatted the disk and started all over again, this time not changing the IP address until AFTER all the installs were complete. That required modifying the ADSL router settings, but it worked fine!


All times are GMT +2. The time now is 02:34.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.