HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Server Operation (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Problems with Dovecot LDA and Special Characters in Maildir Folder Names (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=46276)

brandoni 1st June 2010 13:20

Problems with Dovecot LDA and Special Characters in Maildir Folder Names
 
Problems with Dovecot LDA and Special Characters in Maildir Folder Names

Hi People - I have a little problem here...

I'm running:
-Ubuntu 8.04 with all updates & upgrades, installed per the great PerfectServer instructions, plus:
-Dovecot 1.2.10 from Backports, with Maildir, Quota, Sieve and LDA activated
-TLS
-locale is en_US.UTF-8
-Disk is formatted with ext3

This was "working well" until someone created an IMAP folder with Czech characters in their Outlook 2010- then the Dovecot Delivery agent died on every delivery attempt for every user with Kernel - Segfault errors.

The Czech problem-folder was like this:
Nevy&AX4A4Q-dan&AOE- po&AWE-ta

Right now I'm stumped- no idea where it went wrong. Can anyone provide some insight?

brandoni 2nd June 2010 15:38

Update
 
The problem is apparently not related to the characters in the foldername-

I had turned some logging options off then on again in Dovecot at the same time but did not suspect this to be the problem.

I don't know yet which of the two it was, maybe both, but the options I had turned off and on were:

auth_verbose = yes
auth_debug = yes

I had disabled both options by using a # in front.

Perhaps there is a problem in dovecot-auth, backport v.1.2.10 ?


All times are GMT +2. The time now is 18:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.