HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Ispconfig 3.0.2.1 upgrade : Quota and SSL (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=45187)

gjaouen 20th April 2010 12:56

[solved] Ispconfig 3.0.2.1 upgrade : Quota and SSL
 
Hello,

I upgraded ISPConfig from 3.0.1.6 to 3.0.2.1 today with the shell upgrade script, all run correctly and upgrade was successfull.

Since the upgrade, all sites where defined previously with traffic quota to 0 (no restriction) under 3.0.1.6. Now with the new version of ISPConfig, the control panel complain that traffic quota is set to 0 and I could not change settings of site before changing the traffic quota value (I enter -1 as for disk quota).

Is it normal that traffic quota can't be set to 0 for unlimited traffic ?

I have only one public ip as I use only one server until now, so all my vhosts use the same ip.

Does anyone know a solution that will allow to use ssl connection for access to ISPConfig control panel, and vhosts ?

UPDATE :

My problem is solved for quota management. Moreover, for roundcube 0.3.1 if you encounter problem for login user with imap server add the following apache directive "php_admin_value mbstring.func_overload 0" to your site definition and it should be allright.

gjaouen 23rd April 2010 11:01

Since the upgrade
 
Hello again,

Since the upgrade to 3.0.2.1 from 3.0.1.6, I've this error when I wanna create folder or add files to my site :

FTP session log :
Commande : PWD
Réponse : 257 "/" is your current location
Statut : Succès de la lecture du contenu du dossier
Statut : Création du dossier '/web/incoming'...
Commande : CWD /web
Réponse : 250 OK. Current directory is /web
Commande : MKD incoming
Réponse : 550 Can't create directory: Disk quota exceeded
Commande : MKD /web/incoming
Réponse : 550 Can't create directory: Disk quota exceeded

And this is my settings :

http://img338.imageshack.us/img338/1...figscreen3.gif

http://img180.imageshack.us/img180/9...figscreen1.gif

http://img200.imageshack.us/img200/1...figscreen2.gif

Thank you for help.


All times are GMT +2. The time now is 07:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.