HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   General (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Fail to create account/vhost (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=44461)

zepx 30th March 2010 11:28

Fail to create account/vhost
 
Hello,

ISPConfig suddenly stopped creating web domain and client accounts. After creation, I don't see the /var/www/clients/client[id] folder nor do I see /var/www/mywebsite.com, /etc/apache2/etc/sites-available/mywebsite.com.vhost

How can I check what is going wrong? It seems like ISPConfig cannot edit the vhosts files either. Tested with deactivate and activate. It's not working as well. It looks like I've messed up something or so.

This is urgent, please help me out.

Regards,
Zepx

abubin 30th March 2010 12:09

have you checked at the folder permissions? also check the under system tab for location of sites to be created. Maybe it got changed accidentally.

zepx 30th March 2010 12:13

The permissions are correct... the vhosts files are all chmod 644 and owned by root.

Update: switching on debug, here's what I get,

There is already an instance of server.php running. Exiting.

zepx 30th March 2010 12:45

Great! it's working right now!

Solution from till here http://www.howtoforge.com/forums/sho...4&postcount=16

Seems like server.php went in an unending locked loop. And thus was not created...


All times are GMT +2. The time now is 02:38.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.