HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   General (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Multiple Issues on A multi-Server setup (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=44394)

centosarus 28th March 2010 09:14

Multiple Issues on A multi-Server setup
 
I am running that setup on Centos 5.4.

I have the following issues:

1) When I create sites on the slave server (using of course the ISPConfig interface on the master), I noticed that the Allow Override and PHP open_basedir fields on the Options tab are empty for those sites.

2) I created those sites on the slave as subdomain2.domain.com and subdomain3.domain.com. If I go to http://subdomain2.domain.com or http://subdomain3.domain.com, it accesses the content of subdomain1.domain.com which is a site created on the master server. In fact any subdomains.domain.com created on the slave server access the contents of subdomain1.domain.com.

Please help.

Thanks.

till 28th March 2010 23:27

1) I dont see this on my ispconfig 3.0.2.1 multiserver setups. Make sure that you have updated ispconfig to 3.0.2.1

2) Make sure that you created tehse subdomains as separate websites and that every subdomain has a dns a-record pointing to the correct slave server and that you selected this IP address in the website settings for this subdomain webiste.

centosarus 29th March 2010 07:02

Thanks for the quick response. I am clear now on all of this and my systems are working great.

Thanks again.


All times are GMT +2. The time now is 21:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.