HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Server Operation (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=5)
-   -   getmail.sh Cron job fails? (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=44392)

KZeeSoft 27th March 2010 19:37

[SOLVED] getmail.sh Cron job fails?
 
I get this information from my ISPC-Log and wonder what the problem is? Is this normal?

I noticed a problem where my php scripts will not send mail to the server, can this be related somehow?


Code:

/bin/sh: /usr/local/ispconfig/server/scripts/run-getmail.sh: Permission denied
/bin/sh: /usr/local/ispconfig/server/scripts/run-getmail.sh: Permission denied
/bin/sh: /usr/local/ispconfig/server/scripts/run-getmail.sh: Permission denied
ln: creating symbolic link `/var/www/clients/client1/sufuku.net': No such file or directory
chmod: cannot access `/var/www/clients/client0/web1/*': No such file or directory


falko 29th March 2010 15:22

Any errors in your mail log?

KZeeSoft 29th March 2010 15:27

Hey Falko!

Good to hear from ya =)

Actually, I just figured this issue out:

-I had email forward rules set in my ISP Config 3 panel, and were working fine.
-I upgraded to the new ISP Config 3 last week, and didnt think about the forwarding.
-I was testing my new php scripts (contact forms) and saw they were not working, and couldn't figure out why, until I noticed my mail wasn't working either!
-I did some more digging, and found out that email forwarding is not working properly.

SO! The issue was email forwarding was setup, and the PHP scripts were actually fine, just that the email was being "digitally lost" because of the upgrade to the newest ISP Config.


All times are GMT +2. The time now is 00:34.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.