HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Suggest HOWTO (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=9)
-   -   PseudoStreaming with FlowPlayer, ffmpeg and Lighttpd (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=43788)

pd_voodoo 2nd March 2010 19:12

PseudoStreaming with FlowPlayer, ffmpeg and Lighttpd
 
Hi guys,

I am finding trouble getting pseudostreaming to work with Lighttpd, Flowplayer on ubuntu 9.10
I followed instructions as it is from :

http://www.howtoforge.com/video_stre..._flowplayer_p3


When I tried loading the sample implementation, nothing shows up ! I have installed Lighttpd over an different port (as Apache already installed) and the root-directory being different than /var/www/ as /var/www/sample/

Can someone help me out?

Thanks

falko 3rd March 2010 14:37

Any errors in the lighttpd logs?

pd_voodoo 3rd March 2010 17:02

Re: Lighttpd + pseudo streaming ...
 
3 Attachment(s)
Hi,

Thanks for replying.. Below is the error log and attached is the access.log file.
Also, PHP is working fine on Lighttpd but the flv along with flow player isn't.
I have also attached conf file and the php script I'm using.


error.log

2010-02-28 07:50:32: (server.c.1355) [note] graceful shutdown started
2010-02-28 07:50:32: (server.c.1469) server stopped by UID = 0 PID = 24753
2010-02-28 07:50:33: (log.c.97) server started
2010-03-01 13:44:25: (server.c.1469) server stopped by UID = 0 PID = 27585
2010-03-01 13:44:25: (log.c.97) server started
2010-03-01 14:30:43: (server.c.1469) server stopped by UID = 0 PID = 27992
2010-03-01 14:30:44: (log.c.97) server started
2010-03-02 11:55:35: (server.c.1469) server stopped by UID = 0 PID = 29841
2010-03-02 11:55:36: (log.c.97) server started



Thanks again.

falko 4th March 2010 18:24

I guess you're using a newer version of FlowPlayer. Please take a look at this tutorial: http://www.howtoforge.com/build-your...r-debian-lenny

pd_voodoo 4th March 2010 21:02

#Falko: Thanks..I have it up and running now via Lighttpd.. though, its not streaming.. do I need to add certain flowplayer plugin along with the player .js to make it work ? or do something else..

If have already injected metadata using flvtool2 as :

$ flvtool2 -U video.flv

Thanks for you help. I appreciate it.

falko 5th March 2010 14:14

I got it working without any FlowPlayer plugins. Are the paths in your PHP file correct?

pd_voodoo 5th March 2010 20:13

Streaming :(
 
2 Attachment(s)
Hi,

The php and config file are just like the ones you described in the tutorial. Only new thing I had to do was changing converted videos permissions to allow flvtool2 to work on it.

The video loads up fine via lighttpd (running on port 8080 for now), but with no seeking/streaming. I assumed that the metadata didn't get injected well, but it is there. I have attached the injected meta in the flv file using -P option of flvtool2.

Could you guess what might be happening ?

Thanks.

falko 6th March 2010 12:16

Did you get any errors when you converted the video to flv with ffmpeg?

pd_voodoo 8th March 2010 17:55

2 Attachment(s)
Hi,

No errors as such.. Still, I have attached the media conversion and metadata injection using flvtool2 logs for you to take a look. Thanks again for you help.

falko 9th March 2010 15:33

You're using the ffmpeg package from the Ubuntu repositories, but unfortunately it has no libmp3lame support. Please install the ffmpeg package from www.debian-multimedia.org (works on Ubuntu as well).


All times are GMT +2. The time now is 13:42.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.