HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Technical (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Name Server Problems (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=42846)

Mosquito 21st January 2010 03:57

Name Server Problems
 
I am attempting to move my name servers from GoDaddy to ISPConfig3. I've managed to get my name servers pointed away from GoDaddy, but I seem to have other problems. I have two domains - Domain1 hosts the name servers ns1 and ns2. Domain 2 is supposed to be using Domain1 as its nameservers.

I keep ending up with results like so:

Code:

dig any domain2.com

; <<>> DiG 9.6.1-P2-RedHat-9.6.1-7.P2.fc11 <<>> any domain2.com
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 46486
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 3, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0

;; QUESTION SECTION:
;domain2.com.                IN        ANY

;; ANSWER SECTION:
domain2.com.        85124        IN        A        70.32.35.210
domain2.com.        86295        IN        NS        ns1.domain1.com.domain2.com.
domain2.com.        86295        IN        NS        ns2.domain1.com.domain2.com.

;; Query time: 109 msec
;; SERVER: 192.168.140.8#53(192.168.140.8)
;; WHEN: Wed Jan 20 20:47:30 2010
;; MSG SIZE  rcvd: 107

Why is domain2 getting appended to the end of the ns1 and ns2 records? Obviously this is messing up my domain, because domain2 does not have the name servers.

falko 21st January 2010 15:50

I guess you missed the dots at the end of your DNS records. Take a look at http://www.howtoforge.com/traditional_dns_howto_p4


All times are GMT +2. The time now is 14:53.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.