HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   HTTPS not working (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=423)

palkat 29th August 2005 22:26

HTTPS not working
 
I got the whole setup working and ISPconfig runs great on HTTP but when i try to access my site with HTTPS either by domainname.com or by 192.168.1.205 ip address i just get a "Connection terminated to 192.168.1.205 unexpecticly" in mozilla or in IE i just get "The page cannot be displayed" message.

These come up instantly i have checked all the ports on the router and that is good but something tells me it is in the Linux box as i get these errors on that physical machine. I am running SuSE9.3 and did all the installs per instructions and everything seems perfect but the HTTPS.

Any advice? Thanks!

till 30th August 2005 10:15

Quote:

Originally Posted by palkat
I got the whole setup working and ISPconfig runs great on HTTP but when i try to access my site with HTTPS either by domainname.com or by 192.168.1.205 ip address i just get a "Connection terminated to 192.168.1.205 unexpecticly" in mozilla or in IE i just get "The page cannot be displayed" message.

These come up instantly i have checked all the ports on the router and that is good but something tells me it is in the Linux box as i get these errors on that physical machine. I am running SuSE9.3 and did all the installs per instructions and everything seems perfect but the HTTPS.

Any advice? Thanks!

Have you created an SSL Certificate in ISPConfig for this website (domain)?

palkat 30th August 2005 23:07

Quote:

Originally Posted by till
Have you created an SSL Certificate in ISPConfig for this website (domain)?

Yes i have.

till 31st August 2005 08:04

Please check your apache and ssl error log for error messages. They are normally in /var/log/apache, /var/log/apache2 or /var/log/httpd

palkat 31st August 2005 15:56

Quote:

Originally Posted by till
Please check your apache and ssl error log for error messages. They are normally in /var/log/apache, /var/log/apache2 or /var/log/httpd

I unistalled ISPconfig and reinstalled last night and that at least got the SSL working with the pannel!!!! small success there. Still having a lot of other issues with FTP and email as mentioned in my other thread:
"Total Fustration-HELP!" http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=425

Any input? thanks!!!

suidas 8th May 2007 04:07

Is there another way to solve the original problem without reinstalling ISPConfig?

till 8th May 2007 08:29

suidas: Yes. Please answer the quwstion from ym post above.

suidas 12th May 2007 21:15

The ony relevant line I see in my error log is:
LDAP: SSL support unavailable

Is this the problem?

till 13th May 2007 12:46

Quote:

Originally Posted by suidas
The ony relevant line I see in my error log is:
LDAP: SSL support unavailable

Is this the problem?

No, ISPConfig does not use ldap at all. Are you really sure you looked ta the apache verror log? This normally not a entry found in this file, especially not in this log format.

suidas 13th May 2007 16:30

This is what my /var/httpd/error_log shows:

[Sun May 13 01:25:27 2007] [notice] suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/sbin/suexec)
[Sun May 13 01:25:27 2007] [notice] Digest: generating secret for digest authentication ...
[Sun May 13 01:25:27 2007] [notice] Digest: done
[Sun May 13 01:25:27 2007] [notice] LDAP: Built with OpenLDAP LDAP SDK
[Sun May 13 01:25:27 2007] [notice] LDAP: SSL support unavailable
[Sun May 13 01:25:27 2007] [notice] Apache/2.0.52 (CentOS) configured -- resuming normal operations


All times are GMT +2. The time now is 16:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.