HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   apache2 not really running (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=4158)

blackflag 8th May 2006 22:50

apache2 not really running
 
Hello all,
I use ispconfig 2.2.2 on debian sarge.
When I do:

HTML Code:

willy:/etc/apache2# /etc/init.d/apache2 force-reload
Forcing reload of web server: Apache2[Mon May 08 22:23:25 2006] [warn] VirtualHost x.x.x.131:443 overlaps with VirtualHost x.x.x.131:443, the first has precedence, perhaps you need a NameVirtualHost directive
[Mon May 08 22:23:25 2006] [warn] VirtualHost x.x.x.130:443 overlaps with VirtualHost x.x.x.130:443, the first has precedence, perhaps you need a NameVirtualHost directive
[Mon May 08 22:23:25 2006] [warn] NameVirtualHost x.x.x..132:80 has no VirtualHosts
[Mon May 08 22:23:25 2006] [warn] NameVirtualHost x.x.x.131:80 has no VirtualHosts
[Mon May 08 22:23:25 2006] [warn] NameVirtualHost x.x.x.130:80 has no VirtualHosts
[Mon May 08 22:23:27 2006] [warn] VirtualHost x.x.x.131:443 overlaps with VirtualHost x.x.x.131:443, the first has precedence, perhaps you need a NameVirtualHost directive
[Mon May 08 22:23:27 2006] [warn] VirtualHost x.x.x.130:443 overlaps with VirtualHost x.x.x.130:443, the first has precedence, perhaps you need a NameVirtualHost directive
[Mon May 08 22:23:27 2006] [warn] NameVirtualHost x.x.x.132:80 has no VirtualHosts
[Mon May 08 22:23:27 2006] [warn] NameVirtualHost x.x.x.131:80 has no VirtualHosts
[Mon May 08 22:23:27 2006] [warn] NameVirtualHost x.x.x.130:80 has no VirtualHosts

And the websites are not reachable.
I googles a lot and tried thinks since hours but can not find a solution.
When I understand the failure correct then there must be secondary entries.
I looked and looked but can not find it!
And there is no secondary apache2 process running!
So what is wrong?

can someone help?

tia
stefan

MvincM 8th May 2006 22:57

Hi,

Are you sure you don't have twice or more
"Include /etc/apache2/vhosts/Vhosts_ispconfig.conf"
in your apache2.conf?

It looks like you have to much includes.

Best regards,
MvincM

blackflag 8th May 2006 23:35

cool!!! :) The apache2 errors are away!

but Im not able to see the websites.
And I can not found apache errors.

dont know what is wrong!

tia
stefan

falko 9th May 2006 00:33

Quote:

Originally Posted by blackflag
but Im not able to see the websites.
And I can not found apache errors.

What happens in your browser? Any errors?

MvincM 9th May 2006 07:50

Hi,

In apache2.conf must be one entry: "Include /etc/apache2/vhosts/Vhosts_ispconfig.conf"

Try to change something in your site config - to regenerate Vhosts_ispconfig.conf nad reload Apache (it is done automaticly).

Then try to open site in browser. If it doesn't work plese pase last entry from /var/log/apache2/error.log and /var/lob/apache2/access.log

Best regards,
MvincM


All times are GMT +2. The time now is 03:00.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.