HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   PHP scripts don't work, please help. (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=4100)

CombatGod 6th May 2006 09:13

PHP scripts don't work, please help.
 
So I checked PHP Scripts and I still can't get PHP to work.

I installed ISPConfig on Ubuntu with no errors.

I have the following running:
Shell Access, CGI Scripts, Standard SCGIs, PHP Scripts, PHP Safe Mode (tried it on and off), FTP Access, MySQL.

Is there any way I can check if PHP programs are running? Everything seems ok but it doesn't run PHP. You can take a look yourself:

http://feraserver.dynalias.com/www.w...hptmp/info.php

All it does is show file as text :(

FryShadow 6th May 2006 09:37

that's mean your php not realy installed.
is your apache have set to load the php module ?

CombatGod 6th May 2006 10:10

I know Apache is all set up.

Whether or not it is loading the PHP module I do not know. How can I check?

falko 6th May 2006 11:39

Why do you use http://feraserver.dynalias.com/www.wowtestguild.com/phptmp/info.php ? Shouldn't you use www.wowtestguild.com/phptmp/info.php instead?

PHP is disabled globally on the server, and when you use http://feraserver.dynalias.com/www.wowtestguild.com/phptmp/info.php you use the server's default page in which PHP is disabled. According to what you posted PHP is enabled for your virtual host www.wowtestguild.com so if you just use www.wowtestguild.com/phptmp/info.php instead it should work.

CombatGod 6th May 2006 18:41

Try www.wowtestguild.com/phptmp/info.php it doesn't work.

I use dynamic DNS for the server. So I'm not sure if I can even make a DNS address create a DNS entry for www.wowtestguild.com. I have tried and I can't get it to work. I have to register with a DNS server and forward the domain.

Unless I am doing something wrong.

falko 7th May 2006 11:21

ISPConfig uses name-based vhosts, so you must use www.wowtestguild.com to access that web site and nothing else. Please point the DNS record to your public IP address - don't use forwards, that doesn't work.

CombatGod 8th May 2006 07:56

What IP address should I use if I use a Dymanic DNS service?

I guess I'm confused as to what I should do using a Dynamic DNS service.

What I have been doing is accessing the server through my dynamicly assigned address server.dynamicdns.com then using a DNS service and forward all my domains.

So what I do is for example I want www.myserver.com I set up the website then set up the DNS to point to server.dynamicdns.com/www.myserver.com/web

I do not know any other way of doing this using Dynamic DNS.

If I am missing something please let me know.

falko 8th May 2006 09:29

You must let your domain point to your public IP address. Unfortunately, it's a dynamic one, but I think that DynDNS.org has solutions for this. Just check out their web site.

CombatGod 11th May 2006 08:12

I checked and all they can do is assign an address to a dynamic IP. That's is :(

falko 11th May 2006 17:37

Have you checked their paid services? I think they take money for this.

Have a look here: http://www.dyndns.com/services/dns/custom/features.html


All times are GMT +2. The time now is 01:40.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.