HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Developers' Forum (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Adding a Co-Domain Remotely (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=40365)

vaio1 23rd October 2009 15:38

Adding a Co-Domain Remotely
 
Hi Till and Falko,

I am trying to connect our software by the WEB Service offered by the SOAP engine but I would like to know if is possible create a co-domain by SOAP.

thanks,
one of your supporters

jnsc 23rd October 2009 17:13

http://howtoforge.com/forums/showthr...ight=co-domain

vaio1 23rd October 2009 22:56

1 Attachment(s)
No I have already test it but it doesn't work at all.

Code:

server@user-laptop:~$ patch -b Scrivania/ispconfig_web.lib.php Scrivania/ispconfig.php
patching file Scrivania/ispconfig_web.lib.php
Hunk #1 FAILED at 36.
Hunk #2 FAILED at 1847.
patch: **** unexpected end of file in patch


vaio1 24th October 2009 10:15

jnsc any idea?

jnsc 24th October 2009 13:07

As said in the old post, maybe this patch does not apply any more, as it was for an old version. Maybe trying to add the functions manually would do the trick.

I really should have applied this patch to svn when I wrote. If I have a little time this Weekend I will have a look, but I can not guarantee anything as I have no test server at the moment.

vaio1 24th October 2009 13:19

If you send me the new file I will test it for you.


All times are GMT +2. The time now is 03:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.