HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Ubuntu 9.04 (Intrepid) JeOS with LVM Hangs on Boot, Checking Quotas... (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=40209)

doughold 19th October 2009 01:55

Ubuntu 9.04 (Intrepid) JeOS with LVM Hangs on Boot, Checking Quotas...
 
I have been trying to get a KVM server with Ubuntu 9.04 JeOS going and I followed the how to here and it all went smoothly. I set up my installation using LVM and then went to use quotas with ISPConfig and when I reboot my JeOS install now it just sits on "Checking Quotas..." with the host OS pegged at 100% cpu. When I first set up quotas it threw a warning, but went through with the initialization so I thought it all went fine. Other people had the same message and it looked like they were not affected. Any thoughts as to why this is hanging up and how to resolve it? I would really like to use LVM for my virtual machine because of HDD I/O with ISPConfig. Thanks.

doughold 19th October 2009 02:47

Jumped the gun
 
I guess I jumped the gun b/c I am in such a rush to get this server live. I waited about an hour and it ended up booting up. I guess it just had to go through and do an initial config b/c it reboots right quick now. Some more specs in case someone else runs across this:

2xQuad Core 5401 2.33GHZ
16GB RAM
6x146GB SAS Drives
Configured in Raid-6
Disks are in LVM


All times are GMT +2. The time now is 08:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.