HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Admin password doesnt work anymore (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=38194)

robilaur 13th August 2009 22:34

Admin password doesnt work anymore
 
Hello


ERROR

1.
Error
1002

Admin password doesnt work anymore after 3.013 update. Can any one help me to recover it or something.


Thanx in advance

robilaur 13th August 2009 23:27

Ok i reinstaled.... but now all my services r DOWN .. what can i do?!

falko 14th August 2009 11:56

What services? Have you tried to restart them?

robilaur 18th August 2009 13:46

OMG ...same problem again...

i ran ispconfig_update.sh ... the install worked perfectly but when i try to login to Ispconfig from browser it says wrong password for admin.


Any tips?!

till 19th August 2009 09:55

The update process is not changing the password. I guess you might have tried to update a svn version with a stable version which ic not supported and can cause a loss of all data in the database.

robilaur 19th August 2009 12:17

nope... i updated to stable version. il uninstall and install again with new version and see what happens.

till 19th August 2009 12:38

The question is not if you updated to a stable version, the question is if you updated from a svn version to a stable version.

robilaur 19th August 2009 12:42

Oh...no...i always update stable... i know the trick with the stable and svn that doenst work to update from svn to stable.

the thing is that i instaled it again ...


error:
One or more needed Services are offline [More...]


all services r off... after fresh install they where up and after a bit they all down..

till 19th August 2009 12:45

Quote:

the thing is that i instaled it again ...
Not a good idea. I hope you ued the update and not the install script!

You are able to login to ispconfig and all services on the same server are shown as down?

robilaur 19th August 2009 12:46

yes ... do u have any idear?


All times are GMT +2. The time now is 19:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.