HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   ISPCONFIG 3 not updating server data (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=37695)

gjvblack 24th July 2009 02:08

ISPCONFIG 3 not updating server data
 
Hello,

I have ispconfig 3 installed and it was working until i upgraded my system to ubuntu 9.04. Now the information on ISP under the Monitor tab isnt updating. I cant see my current stats, only up until it stopped working, is there a way to enable it again or see if its something thats not giving it permission to do so? thanks!

-gerardo

Gleno0h 24th July 2009 08:19

edit; till will help you, sorry.

till 24th July 2009 08:31

@Gleno0h Do not post to every thread you find. Your problem is handled in your thread http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=37660 and its unlikely that the problem of gjvblack is related to yours. As he wrote, he updated ubuntu!

@gjvblack

1) Which ISPConfig version do you have installed?
2) From which Ubuntu version did you update to 9.04?

gjvblack 24th July 2009 20:05

I have upgraded to the newest ISPConfig 3.0.1.4 beta version. I though upgrading and reconfiguring the services would help but it hasn't fixed anything so im still having this issue.

I upgraded from ubuntu 8.10, i did a sudo do-release-upgrade command to upgrade it and it worked, but stopped updating ever since.

till 27th July 2009 12:13

1) Does configuration changes e-g- when you add a wesbite get written to disk?
2) Please post the output of:

crontab -l

as root user.

gjvblack 28th July 2009 06:53

i've reinstalled everything and installed to 3.0.1.3 and it seems to work now....


All times are GMT +2. The time now is 23:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.