HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   HOWTO-Related Questions (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Problems on creating Debian (Lenny) mirror (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=36831)

tritsako 20th June 2009 15:33

Problems on creating Debian (Lenny) mirror
 
Hi to all,

as I am trying to create a Debian (Lenny) mirror using the related how to of "HowtoForge" steps, everyhthing is working fine. (Very good guidelines).

I have used in the mirror.list the following:


deb http://ftp.gr.debian.org/debian lenny main contrib non-free
deb-src http://ftp.gr.debian.org/debian lenny main contrib non-free

deb http://ftp.gr.debian.org/debian lenny-proposed-updates main contrib non-free
deb-src http://ftp.gr.debian.org/debian lenny-proposed-updates main contrib non$

# sid's section
deb http://ftp.gr.debian.org/debian sid main contrib non-free
deb-src http://ftp.gr.debian.org/debian sid main contrib non-free

deb http://ftp.gr.debian.org/debian sid main/debian-installer


----------------------------------

I have tested the mirror with a new installed Lenny, and the update process (apt-get update) is working fine, creating a Lamp server also is fine. The install of Pypmyadmin and other installation are not fine. I am having errors for files that cannot be found, specialy in the pool folder.


Does anybody have similar problems on creating Lenny mirror on his local network? Any ideas for these problem.

Thank you in advance.
Costas.

falko 21st June 2009 16:58

What's the exact error message?
Which tutorial (URL) did you follow?

tritsako 21st June 2009 18:04

Hi falko,

as i am retrying, please give some time and I will pots the error.
As for the process I have followed the below instructions:

http://www.howtoforge.com/local_debian_ubuntu_mirror

Thank you.

tritsako 24th June 2009 07:12

Hi falko again,

the mirror is reinstalled.
Now it is working fine.

Lenny new installations (at least through ssh) is asking to preselect options for installation. Something that on etch we didn't have.
In case that in some tests I have any strange (new) problem I will post it.

Thank you.
Costas


All times are GMT +2. The time now is 10:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.