HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Problem with my ISPconfig installation (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=36411)

Purposite 13th June 2009 18:31

Problem with my ISPconfig installation
 
Hi all
I come to install ISPconfig on my server but after the installation, i can't reach the url with the specific port 81. I try to check the root directory of my installation but i find nothing, and i notice that after the installation, all the files from the directory where I start the installation have been removed, i want to know if it's normal.
I try also to uninstall ISPconfig v2 to install v3 but I can't do that, files needed for this action have been removed after the previous installation.

I want to know what should I do to solve this problem, thx !!

till 13th June 2009 18:38

Quote:

all the files from the directory where I start the installation have been removed, i want to know if it's normal.
yes, thats normal. The files are not needed anymore after the install and a second install can not be done from this directory anyway, so it gets removed.

Quote:

I try also to uninstall ISPconfig v2 to install v3 but I can't do that, files needed for this action have been removed after the previous installation.
This was not a good idea. ISPConfig 2 and 3 need totally different setups and a server were ispconfig 2 was installed can not run ispconfig 3 and afetr you tried to install ispconfig 3 the server got reconfigured so now neither ispconfig 2 nor 3 will work properly. the best is to format the server, then decide if you want to use ispconfig 2 or 3 and then install the server exactly as described in the perfect setup guide for the ispconfig version that you want to use.

Purposite 13th June 2009 18:54

Thx
 
Thank you Till for this quick reply, I want to notice that I haven' install ISPconfig v3, i have tried but I give up.
I have done many installations of ISPconfig 2 thinking I will solve the problem but i get the same result each time.

Concerning my unreachable url, in all configuration example i see, it was private address which was use, during my installation I use a Public address, i don't know if it's wrong. I'm trying to understand why my url don't work.

On my server, i host many services on my server which are used by people, format the server is not a good issue for me, i'm looking for another alternative.


All times are GMT +2. The time now is 06:17.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.