HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Apache2 will not start after installing ISPconfig3 (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=34797)

proonsite 10th May 2009 18:18

Apache2 will not start after installing ISPconfig3
 
:confused:
I finished setting up ISPConfig 3.0.1 and now my apatche will not start
I checked the install log and here is what I find but didn't what to do:

:49 PDT 2009 - [ISPConfig] - /root/ispconfig3_install/install/lib/installer_base.lib.php, Line 802: WARNING: could not create symlink

I uninstall ISPConfig > try to start apache
/etc/init.d/apache2 restart * Restarting web server apache2 [fail]

delete /etc/apache2/sites-enabled/000-ispconfig.conf

/etc/init.d/apache2 restart * Restarting web server apache2 [Ok]

here is what's in 000-ispconfig.conf
################################################
# ISPConfig Logfile configuration for vlogger
################################################

LogFormat "%v %h %l %u %t \"%r\" %>s %b \"%{Referer}i\" \"%{User-Agent}i\"" combined_ispconfig
CustomLog "| /usr/sbin/vlogger -s access.log -t \"%Y%m%d-access.log\" /var/log/ispconfig/httpd" combined_ispconfig

<Directory /var/www/clients>
AllowOverride None
Order Deny,Allow
Deny from all
</Directory>

Also when I installed ISPConfig I noticed it didn't create the website folder again !!!

Thanks for you help

till 10th May 2009 19:17

Looks as if ispconfig is not installed completely. Make sure that you run the install.php script as root user and not with sudo.


All times are GMT +2. The time now is 10:00.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.