HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Email server (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=33971)

cubells 21st April 2009 17:25

Email server
 
Hi there!

Debian lenny
Ispconfig3

I follow this Falko howto:
http://www.howtoforge.com/perfect-se...nny-ispconfig3

and all works fine. It's perfect!

But suddenly I have a email server problem today?

yesterday I can send and receive emails but today it's impossible.

I get this:

$ dig any-domain.com any +multiline

; <<>> DiG 9.5.0-P2 <<>> any-domain.com any +multiline
;; global options: printcmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 42211
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 2, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0

;; QUESTION SECTION:
;any-domain.com. IN ANY

;; ANSWER SECTION:
any-domain.com. 1786 IN A X.X.X.X
any-domain.com. 1786 IN SOA dns1.name-services.com. info.name-services.com. (
...

name-services????
And I don't get any mx record...


What's the problem? Can you point me any information??

till 21st April 2009 19:23

The syntax to get the MX record is:

dig MX any-domain.com

The MX record is from the dns server that is authoritive for your domain name and is not directly related to your mail server setup. You should contact the company that runs the dns server for your domain and tell them to add a correct MX record pointing to the hostname of your server.


All times are GMT +2. The time now is 19:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.