HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   ISPCONFIG 3 and email problem (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=33823)

agchenry 17th April 2009 21:29

ISPCONFIG 3 and email problem
 
cant seem to find a clear answer to my email problem that i have,
i set up "ubuntu perfect server ispconfig 3" and things went pretty smoothly. Iwas able to host web page very easily. problem im having is after making an email domain, adding an email box i can send emails w/o any issue but cant recieve any?? i saw this post http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=30699&page=2 (i was getting same error failed
Status: 5.1.1
Diagnostic-Code: x-unix; ERR: authdaemon: s_connect() failed: Permission denied
Invalid user specified.) so i tried inserting -d vmail in the flags line,(flags=R user=vmail argv=/usr/bin/maildrop -d vmail ${extension} ${recipient} ${user} ${domain} ${sender}) deleted email domain and mailbox, createad same domain and emailbox as before and now i dont recieve the email and i dont get it returned from my server1.xxxxx.com either??:confused: any help would be appriciated Thx

till 17th April 2009 22:13

please post the exact error message that you get in your mail log now.


All times are GMT +2. The time now is 20:10.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.