HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   HOWTO-Related Questions (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=2)
-   -   apache2-devel issue w/ The Perfect Setup - SuSE 10.1 (32-bit) (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=33821)

dancintekki 17th April 2009 20:46

apache2-devel issue w/ The Perfect Setup - SuSE 10.1 (32-bit)
 
Greetings and HELP! please,

Running through the The Perfect Setup - SuSE 10.1 (32-bit) to set up a prrof of concept server and i've run into an issue(am at a standstill here...)

I've followed the setup faithfully with one exception, i skipped steps 7 Postfix With SMTP-AUTH And TLS, and 8 Courier-IMAP/Courier-POP3 thinking for this, i've got no need for and do not want any e-mail services on this box (possibly my mistake??).

at step 9 Apache/PHP5, yast2 -i apache2 apache2-devel apache2-mod_perl apache2-mod_php5 apache2-prefork perl-HTML-Parser perl-HTML-Tagset perl-Tie-IxHash perl-URI perl-libwww-perl php5 php5-devel zlib zlib-devel

works only if apache2-devel is removed... on the install attempt for that, i get the following: apache2-devel-2.2.3-16-17.3.i586[20090416-155646] cannot be installed due to missing dependencies.

what am i missing? one of the packages instaled in steps 7 or 8??

please help,
Thanks!

Kendyl

falko 18th April 2009 16:53

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=33803


All times are GMT +2. The time now is 01:23.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.