HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Fedora 10 network config issue (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=33675)

tinker 14th April 2009 14:03

Fedora 10 network config issue
 
I installed Fedora 10 & ISPConfig 3 on a new server, however I am running into a network issue. First, the DNS setting, set through system-config-network, are lost when I reboot the server. I have entered the information serveral time now. I'm wondering if there is a file that I can edit to enter the information with out the config tool. The second issue is that in my mail log, all of the mail in bounced with an error "no route to host". I'm not sure if these are related. I followed the firewall instructions (The perfect server), and went back through them just to make sure that I didn't miss a step. however, the issue is still there. Any thoughts?

tinker 15th April 2009 14:24

Half way there
 
I resolved the "no route to host" issue by adding a relay host to the postfix main.cf file. :) I still have a few more issues; the network config is still getting reset when I reboot the server, and now that I have the mail going I need to figure out where it is going to. The emails are being processed by the mail server, but they are not going to the mail boxes. Any thoughts?

falko 15th April 2009 17:02

I guess the problem is caused by NetworkManager. Please disable it...
Code:

chkconfig --del NetworkManager
chkconfig --levels 235 network on

... and reboot the system:
Code:

reboot

tinker 15th April 2009 23:56

Fix one, find another
 
That seems to have fixed the network problem. Thanks!

Now I'm running into other issues, I'll start a new thread.


All times are GMT +2. The time now is 12:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.