HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Invalid command 'SuexecUserGroup' (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=33581)

Zulzig 12th April 2009 15:21

Invalid command 'SuexecUserGroup'
 
Hello from France,

First, I would like to say a great thank for all tutos which you post on your website.

I watch this topic "The Perfect Server - Debian Lenny (Debian 5.0) [ISPConfig 3] ". I've been confronted in front of a problem that I don't arrive to resolve. Before to post a new thread, I looked in the forum, if someone had the same problems as me.
My problem: after to setup ISPconfig3, apache doesn't want to start.

messages errors:
debian:/etc/apache2/sites-enabled# /etc/init.d/apache2 start
Starting web server: apache2Syntax error on line 15 of /etc/apache2/sites-enabled/000-ispconfig.vhost:
Invalid command 'SuexecUserGroup', perhaps misspelled or defined by a module not included in the server configuration

thank for your help
My OS : Debian Lenny

till 12th April 2009 23:09

You missed to enable suexec in apache. Please talke a look at the lenny ispconfig 3 guide for the correct configuration of apache.

Zulzig 14th April 2009 18:58

thank a lot, i used an another steps in a aim to resolve my problem.


All times are GMT +2. The time now is 18:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.