HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Server Operation (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=5)
-   -   vusers-domains-postfix-courier-ubuntu8.04 almost perfect works (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=33059)

Yedidia 30th March 2009 21:45

vusers-domains-postfix-courier-ubuntu8.04 almost perfect works
 
Hi everybody!

I did install a complete mail server following this wonderful tutorial:
http://howtoforge.com/virtual-users-...ail-ubuntu8.04
and my problem is that I don't receive emails (but I can send mails) to my mailbox.

My Logs:

Mar 30 20:07:35 dev imapd: Connection, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Mar 30 20:07:35 dev imapd: LOGIN, user=contact@mondomaine.com, ip=[::ffff:127.0.0.1], port=[49907], protocol=IMAP
Mar 30 20:07:35 dev imapd: LOGOUT, user=contact@mondomaine.com, ip=[::ffff:127.0.0.1], headers=0, body=0, rcvd=87, sent=391, time=0
Mar 30 21:57:39 dev postfix/pickup[22184]: A9EE411019E: uid=33 from=<contact@mondomaine.com>
Mar 30 21:57:39 dev postfix/cleanup[22725]: A9EE411019E: message-id=<20090330185739.A9EE411019E@dev.mondomaine.com>
Mar 30 21:57:39 dev postfix/qmgr[21848]: A9EE411019E: from=<contact@mondomaine.com>, size=385, nrcpt=1 (queue active)
Mar 30 21:57:42 dev postfix/smtp[22728]: A9EE411019E: to=<moncompte@gmail.com>, relay=gmail-smtp-in.l.google.com[209.85.135.27]:25, delay=2.4, delays=0.18/0.01/1.1/1.1, dsn=2.0.0, status=sent (250 2.0$
Mar 30 21:57:42 dev postfix/qmgr[21848]: A9EE411019E: removed

Can someone help me please ?

Thank you!

falko 31st March 2009 17:17

Does the MX record of your domain point to the right server?
Code:

dig mx yourdomain.com

Yedidia 31st March 2009 17:31

Hi falko!

There was a DNS error - it works now - thank you very much!!!!!!!


All times are GMT +2. The time now is 12:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.