HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Error 500 when try to open a php site (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=33041)

luposoft 30th March 2009 14:55

Error 500 when try to open a php site
 
Hi, I have a ISPConfig 3 on a new Debinan 5.0 Lenny Server.
I have make the first site and upload in some phpfile (example a phpinfo.php).
If I try to open the .php file I receive Error 500.
Html file works fine.
In ISPConfig --> Web Domain -->PHP I have enabled FAST-CGI
Can somebody Help me?

till 30th March 2009 19:10

Take a look in the error log of the website.

luposoft 31st March 2009 00:57

this is the log
 
This is in the log when try to open .php file

[Tue Mar 31 00:54:36 2009] [warn] (104)Connection reset by peer: mod_fcgid: read data from fastcgi server error.
[Tue Mar 31 00:54:36 2009] [error] [client 79.32.224.84] Premature end of script headers: phpinfo.php


What I must to do to repair???

till 31st March 2009 08:54

There seem to be a few packages for the fastcgi server missing in your setup or they had been compiled with wrong settings. Please make sure that you installed all packages listed in this guide before you installed ISPConfig:

http://www.howtoforge.com/perfect-se...nny-ispconfig3

luposoft 31st March 2009 10:51

phpmyadmin works fine
 
I have installed all packages listed in the guide.
If i try to run phpmyadmin it works fine.
I think that php don't run only in the /var/www sites.

Somebody have idea about?

till 31st March 2009 11:24

Please post the output of:

php -v

luposoft 1st April 2009 11:36

I don't know why but now php work.


All times are GMT +2. The time now is 20:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.