HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=27)
-   -   ISPConfig 3 RC 1 User domains all redirected to "It works!" apache message (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=31703)

qriz 24th February 2009 17:24

ISPConfig 3 RC 1 User domains all redirected to "It works!" apache message
 
I don't know how it happened and can't figure out how to fix it.

Here's what i got:

I'm sitting behind a router
Server is DMZ
Debian lenny
ISPConfig 3 RC 1
DynDns Domain

installation was done using Instructions from your website
it worked fine for two weeks

and then it was offline ( this was a problem with DynDNS )
after refreshing IP it worked till next day

now i get the "It works" message with all domains on this server.

Please HELP

which informations you need me to provide ?

I have full access to the control panel and all services are online.

I assume it's configuration problem (I try since two days to find a solution and lost track over changes i made.)

also i upgraded from etch to lenny

Thank You

till 24th February 2009 18:14

thr rc1 is outdated, please update to rc2.

qriz 24th February 2009 18:54

Quote:

Originally Posted by till (Post 171555)
thr rc1 is outdated, please update to rc2.

ok I swear it searched for it but how can i update without fresh install?

i tried to install over the existing one it tells me : "ERROR: Stopped: Database already contains some tables."

is there an update script or how to ?

thanks

till 24th February 2009 19:04

There is a script, it is named update.php and its in the same directory as the install script.

merlincc 24th February 2009 19:07

To update from rc1 to rc2
 
From the ISPConfig 3.0.0.9 RC2 released thread:

Update
--------------------

To update existing ISPConfig 3 installations, run this command on the shell:

ispconfig_update_from_svn.sh

Worked well for me.

qriz 24th February 2009 19:13

Quote:

Originally Posted by till (Post 171571)
There is a script, it is named update.php and its in the same directory as the install script.

i got this message:

ispconfigERROR: Unable to load SQL-Dump into database table.

qriz 24th February 2009 19:15

i tried as well and get this:

Fatal error: Cannot use string offset as an array in /tmp/trunk/install/update.php on line146

till 24th February 2009 19:16

Most likely your installation is damaged as you run the install script on It again. the best is to run the uninstall script and then reinstall ispconfig.

qriz 24th February 2009 19:44

Quote:

Originally Posted by till (Post 171599)
Most likely your installation is damaged as you run the install script on It again. the best is to run the uninstall script and then reinstall ispconfig.

It's still not working :-(

i uninstalled it

then tried php -q install.php again same result

ERROR: Unable to load SQL-Dump into database table.

I'll try to go through the installation instructions again
and then reinstall everything ( That sucks )

till 24th February 2009 19:56

And you are sure that you used the mysql root user to install ispconfig?


All times are GMT +2. The time now is 02:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.