HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   General (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=25)
-   -   mydns problem (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=31435)

ang3lx 17th February 2009 21:03

mydns problem
 
Hello, I've a fresh install of ispconfig rc8 on lenny, the problem is that I've modded dns template to

[ZONE]
origin={DOMAIN}.
ns={NS1}.
mbox={EMAIL}.
refresh=28800
retry=7200
expire=604800
minimum=86400
ttl=86400

[DNS_RECORDS]
A|{DOMAIN}.|{IP}|0|86400
A|www|{IP}|0|86400
A|mail|{IP}|0|86400
A|ftp|{IP}|0|86400
A|webmail|{IP}|0|86400
NS|{DOMAIN}.|{NS1}.|0|86400
NS|{DOMAIN}.|{NS2}.|0|86400
MX|{DOMAIN}.|mail.{DOMAIN}.|10|86400

and after I added an A record manually phpmyadmin
but seems that only ftp reverse and not other (records had been created about 2hours ago)
regards
Nello

till 17th February 2009 23:55

Do not add records with phpmyadmin, use the ispconfig interface instead. You should delete the record with phpmyadmin that you added manually and the add it again with the ispconfig dns manager.

ang3lx 18th February 2009 00:20

Quote:

Originally Posted by till (Post 170059)
Do not add records with phpmyadmin, use the ispconfig interface instead. You should delete the record with phpmyadmin that you added manually and the add it again with the ispconfig dns manager.

sorry, I don't explained me very well. I've not added record WITH phpmyadmin, but I've added a record phpmyadmin.*

till 18th February 2009 09:38

Please be aware that changes in DNS take up to 48 hours to become valid, so should wit some time.


All times are GMT +2. The time now is 21:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.