HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   General (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   SSL configuration problems (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=30961)

Jesper 5th February 2009 11:17

SSL configuration problems
 
I have a problem configuring SSL on ISPConfig. Situation: the server runs on 2 ip's, since you can only run one SSL certificate per ip. One SSL certificate is used for logging into ISPConfig, and the other one is a new one that I want to use on a domain.

Right now I have a website running as http://www.domain.com, and I want to be able to load specific pages on https://secure.domain.com.

First I configured the site to run on the ip that has no SSL certificate yet, then I enabled SSL for that site. Next, I filled in the certificate in the SSL tab.

Problem: https://secure.domain.com works, but it's not showing content from the http://www.domain.com website. All it shows is a Fedora test page, so its not looking at the domain's webroot, but at the /var/www/html folder. How can I configure this properly, to make it show the current domain?

I hope that made sence. Cheers.

Jesper 6th February 2009 09:15

Does anyone know the problem? :(

till 6th February 2009 11:51

Please add a co-domain secure.domain.com to the website www.domain.com were you created the ssl certificate.


All times are GMT +2. The time now is 09:11.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.