HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Nagios 500 internal error? (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=3053)

lerra 11th March 2006 19:53

Nagios 500 internal error?
 
Anybody becide me that gets internal error when i try to access pages on nagios? Nagios uses cgi's and i have suexec enabled, coud it be that?
Its the standard nagios packages for debian 3.1

they are located in /usr/lib/cgi-bin/nagios, coud it be because of that? That its needed to be located in var/www ? Wierd wierd..


after checking suexec log that i missed it seams like that and i moved bins under var/www and it worked.
Whant to recommend nagios to all users! Realy good monitoring feutures.

falko 11th March 2006 21:03

Quote:

Originally Posted by lerra
after checking suexec log that i missed it seams like that and i moved bins under var/www and it worked.

Debian's suExec docroot is /var/www, that's why CGIs work only under that directory when you use suExec.

klingoncowboy4 8th October 2008 19:08

what about for CentOS 5? I managed to setup on it but when I access the web portal all the pages give me a 500 internal error.

falko 9th October 2008 18:33

Did you follow this guide? http://www.howtoforge.com/perfect-server-centos-5.2


All times are GMT +2. The time now is 05:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.