HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Website without ww in url slow to load. (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=29724)

rbertalott 23rd December 2008 16:36

Website without ww in url slow to load.
 
I recently put in a thread to ask why my server works great when you type in a url with www in the address bar. But when you type in website.com it takes about 10-20 seconds to load but then loads correctly. I know alot of people don't type in www anymore and wanted to know what issue I may be having in ispconfig. I think it works great other than this delema. Advice would be appreciated.

till 24th December 2008 10:38

I dont think that this problem is related to ispconfig. You should check the website code and the error log of the website.

rbertalott 26th December 2008 21:09

I checked all my error logs for the 8 websites I have put on ispconfig no errors. Is it something to do with a setting in apache. If I type the name in from my network without www. in the url it loads fast but from outside my network it does load but it takes a while.

falko 27th December 2008 13:17

Did you check the DNS records from outside your LAN?

rbertalott 29th December 2008 17:11

How would you recommend checking it from outside lan?

falko 30th December 2008 13:16

You can use http://www.intodns.com/ for it or use dig on a Linux system that is outside your LAN.


All times are GMT +2. The time now is 01:13.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.