HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Roundcube times out (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=28238)

bswinnerton 29th October 2008 00:51

Roundcube times out
 
Don't know the reason, but since today when I go to my roundcube address I can see everything normal, but when I go to login it just says waiting for domain.com. And then it will finally display a blank screen.

Looking in the logs I see:

PHP Fatal error: Maximum execution time of 120 seconds exceeded

How can I fix this?

bswinnerton 29th October 2008 01:03

I realized what I did, I accidentally changed the permissions of my Maildir folder. What should the correct permissions be?

bswinnerton 29th October 2008 01:05

Is there any way to have ISPConfig correct all of the permissions for my users? I made a very stupid move and did a recursive change. I'm not sure if it was the permissions that were changed or the owner. And i'm not sure of what the correct settings should be.

bswinnerton 29th October 2008 01:16

Problem Resolved, just changed one of the settings for one of my users and ISPConfig fixed my permissions.

Once again, ISPConfig has saved my ass! =)

hambuergaer 4th November 2008 22:31

Quote:

Originally Posted by bswinnerton (Post 152218)
Problem Resolved, just changed one of the settings for one of my users and ISPConfig fixed my permissions.

Once again, ISPConfig has saved my ass! =)

Hi bswinnerton, I`ve got the same problem. What did you change for your users? I have the same problem, that for all my webs and the mail users roundcube shows a blank screen after the login :-(

bswinnerton 4th November 2008 22:34

Hmm, i think we may have different problems. Mine just would time out and stay at the login screen. But just for kicks, what I did to fix my problem was went into one of the users. Turned off spam checking and then clicked the recycling bin, waited for it to say updating configuration files, and when it was I just went and turned it back on which fixed it.

hambuergaer 4th November 2008 22:39

Quote:

Originally Posted by bswinnerton (Post 153655)
Hmm, i think we may have different problems. Mine just would time out and stay at the login screen. But just for kicks, what I did to fix my problem was went into one of the users. Turned off spam checking and then clicked the recycling bin, waited for it to say updating configuration files, and when it was I just went and turned it back on which fixed it.

Ok, this is strange! Unfortunately this do not work for me :-( How do you login? With web1_username for example?

bswinnerton 4th November 2008 22:40

No, I usually login with user@domain.com. Or if you have it in your roundcube configuration file you can configure it for just "user"

hambuergaer 4th November 2008 22:43

Quote:

Originally Posted by bswinnerton (Post 153657)
No, I usually login with user@domain.com. Or if you have it in your roundcube configuration file you can configure it for just "user"

Where can I configure it? If I login at ISPConfig as admin I can just cick under "Tools" the option Roundcube. But this is just the Roundcube login page...

bswinnerton 4th November 2008 22:45

in /roundcube/config/main.inc.php

Code:

/ Automatically add this domain to user names for login
// Only for IMAP servers that require full e-mail addresses for login
// Specify an array with 'host' => 'domain' values to support multiple hosts
$rcmail_config['username_domain'] = 'ENTER HERE';



All times are GMT +2. The time now is 21:09.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.