HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   HOWTO-Related Questions (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=2)
-   -   SMPT issue (Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL) (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=28072)

tonkyman 22nd October 2008 18:09

SMPT issue (Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL)
 
I have installed the Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail system and deployed it. I can receive email but I can't send.

If I send using secure I get:
Oct 22 11:01:53 volvo postfix/smtpd[7975]: connect from bwm.vectortransport.com[12.153.195.164]
Oct 22 11:01:57 volvo postfix/smtpd[7975]: warning: SASL authentication failure: Password verification failed
Oct 22 11:01:57 volvo postfix/smtpd[7975]: warning: bwm.vectortransport.com[12.153.195.164]: SASL PLAIN authentication failed: authentication failure
Oct 22 11:01:57 volvo postfix/smtpd[7975]: warning: bwm.vectortransport.com[12.153.195.164]: SASL LOGIN authentication failed: authentication failure

If I send without secure enabled I get:
Oct 22 10:30:49 volvo postfix/smtpd[7028]: connect from bwm.vectortransport.com[12.153.195.164]
Oct 22 10:30:49 volvo postfix/smtpd[7028]: warning: SASL authentication failure: Password verification failed
Oct 22 10:30:49 volvo postfix/smtpd[7028]: warning: bwm.vectortransport.com[12.153.195.164]: SASL PLAIN authentication failed: authentication failure
Oct 22 10:30:49 volvo postfix/smtpd[7028]: warning: bwm.vectortransport.com[12.153.195.164]: SASL LOGIN authentication failed: authentication failure

It sends through Squirrelmail with no problems.

HELP! please!!

marchost 23rd October 2008 08:20

If I were you, I would redo "6 Configure Saslauthd"

Make sure you change all "mail_admin" and "mail_admin_password" in the tutorial to your database user/password.

tonkyman 24th October 2008 23:11

Thanks
 
I just wanted to thank you marchost for your help. You were right... I had mispelled my mail_admin username in one of the files. My fat fingers bumped two letters at once and that was keeping it from working. You helped me get my head screwed on straight and fix it.

Humbly,
Tony


All times are GMT +2. The time now is 01:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.