HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   User login only throws "incorrect user/password" (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=2498)

gowap 11th February 2006 21:43

User login only throws "incorrect user/password"
 
Hello,

I just installed ISPConfig on my Mandrake 10.2 server. Everything went well and I immediately started playing with it. I could login with admin/admin, changed admin password, created a client and a site.
Problem is : everytime I try to login as the only user (webX_Y) I created, I get the 101 error, incorrect user/password. No trouble with admin or client logging.
SSH access is OK for that user so I wonder what's the problem here.

Thanks for shedding some light on this issue.

puntjuh 11th February 2006 22:10

That is because webX_Name = the e-mail login. There should be another login type @ the clients you can find it under the tab login data. That is the user/pass you need to login to the control panel. Whatever you choose at the site login is from the webmail. Or webstats.

gowap 12th February 2006 01:23

Thanks.
It take me some time to realize that there's nothing to do in ispconfig at a "user level" (web_x) (except the usermail login but this happens at another url).
I was confused by my previous panel where webX logins were clients and not users.


All times are GMT +2. The time now is 17:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.