HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   HOWTO-Related Questions (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, And SquirrelMail Ubuntu 8.04 (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=23880)

flipb18b 3rd June 2008 18:17

Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, And SquirrelMail Ubuntu 8.04
 
Everything seems to be working fine but when I attempt to log int to SquirrelMail
It just goes to a blank page. Also I am unable to sent email to any other domain other then my own via outlook for thunderbird I have enable to logging into the my out going server. Any information would be great thanks

falko 4th June 2008 19:36

Are there any errors in your logs?

mikeyr 4th June 2008 23:23

I forget which one it was, I had a typo in one of the 4 files you have to create. I am sorry I don't remember which one it was, for me I had made a typo in the select statement, I found it by looking in the log files.

Once I fixed it, squirrelmail worked fine.

flipb18b 6th June 2008 03:07

Where would I see the Logs for SQ Mail?
As far as the Regular mail log goes it looks like this at the end

Jun 5 21:08:35 mail imapd: LOGIN, user=flip@willthatdo.com, ip=[::ffff:127.0.0.1], port=[50922], protocol=IMAP
Jun 5 21:08:35 mail imapd: LOGOUT, user=flip@willthatdo.com, ip=[::ffff:127.0.0.1], headers=0, body=0, rcvd=30, sent=238, time=0

Does this mean I'm logging out right when I sign in?

Also When I try to send VIA Outlook i receive this error flipb18b@gmail.com>: Relay access denied

celltek2006 6th June 2008 07:39

server tutorial help needed
 
Quote:

Originally Posted by falko (Post 129476)
Are there any errors in your logs?

Hi,

I had tried to install ubuntu server 8.04 LTS but without success. I could not able to host my web site, can you please help me? I am really want to learn this but could not figure out how to. Please help I ahve the server up and running but could not config dns and isp config to host web site. My static IP 58.108.167.171, with D-link router gateway 192.168.0.1 and domain auhostserver.com.

Thank you in advance!!!!!

Jacky

thecaoticone 6th June 2008 08:45

flipb18b,
I had a blank page issue as well. I posted how I fixed it here:

http://www.howtoforge.com/forums/sho...t=23797&page=2

This may work for you.

As for the login and logout, this standard for imap clients. They will only stay connected until the requested task is completed, then logout until the next requested task. (such as check mail, create a folder, delete mail, send mail, etc.) You may see many login / logout lines from the same user during a single session.

flipb18b 6th June 2008 15:14

I still am unable to Send out mail Via outlook. The error is Relay access Denied

thecaoticone 7th June 2008 10:23

In the /var/log/mail.log relay error line, it should have something like this:


Code:

Relay access denied; from=<some_user@some_domain.com> to=<another_user@another_domain>
is the "from=<>" your user_name@your_domain?

flipb18b 7th June 2008 16:13

Jun 7 10:12:21 mail postfix/smtpd[26241]: connect from c-71-235-64-188.hsd1.ct.comcast.net[71.235.64.188]
Jun 7 10:12:21 mail postfix/smtpd[26241]: NOQUEUE: reject: RCPT from c-71-235-64-188.hsd1.ct.comcast.net[71.235.64.188]: 554 5.7.1 <flipb18b@gmail.com>: Relay access denied; from=<flip@willthatdo.com> to=<flipb18b@gmail.com> proto=ESMTP helo=<desktop>
Jun 7 10:12:23 mail pop3d: Connection, ip=[::ffff:71.235.64.188]

thecaoticone 7th June 2008 17:22

Is "Server requires authentication" enabled for the account?


All times are GMT +2. The time now is 22:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.