HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   ISPconfig & Webmin : admin failed connection (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=23614)

Stratego 26th May 2008 03:30

ISPconfig & Webmin : admin failed connection
 
Hi everyone,
I've been searching quite a bit for an answer to this one.
Using the perfect setup on Debian Etch, I had almost no trouble installing ISPConfig first, then later on, after having used the ISPconfig admin quite a bit for several websites.

I decided to install Webmin to manage different settings on my server. No problems after that, but after setting up Iptables from the Webmin interface, https://www.domain.tld:81/login.php gives me a "Failed connection" error.

I suspect it might be related to the Iptables setting, so I tried allowing TCP in and out of Port 81, then restarting the server, without result.

Does anyone have a clue exactly what could be triggering a failed connection like this.

I should add that webmin, also on https (port 10000) works fine (even without a port setting in iptables), and the same goes for every apache2 website I have configured with ISPConfig.

Thanks for your help.

Stratego 26th May 2008 04:06

Simple really, I didn't think of it, but the browser wasn't asking to OK the SSL certificates anymore, guess it got corrupted somehow (how ?). I simply used this fix to recreate them : http://www.howtoforge.com/faq/14_63_en.html

Thanks for this great ressource :)

PS : please close this topic, thank you.


All times are GMT +2. The time now is 19:37.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.