HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Server Operation (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=5)
-   -   bind and my domain... (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=2300)

Nejko 30th January 2006 16:13

bind and my domain...
 
yo guys,

i'm having ome problems with my domain. i don't know how to configure bind. domain provider gave me dns server, which is:

ns1.nero-server.com

So i'm asking, if someone can make me config file for it. My static ip is:

193.77.159.15

Hoping for quick reply :P

Thanx, Nejc :cool:

falko 30th January 2006 18:51

Quote:

Originally Posted by Nejko
yo guys,

i'm having ome problems with my domain. i don't know how to configure bind. domain provider gave me dns server, which is:

ns1.nero-server.com

Didn't your provider give you a web-frontend where you can manage your DNS records? I'd ask your provider for this.

Quote:

Originally Posted by Nejko
So i'm asking, if someone can make me config file for it. My static ip is:

193.77.159.15

Hoping for quick reply :P

You have to give us more details. Which domain, which records do you like to have, etc.

Nejko 30th January 2006 19:10

he gave me :)

domain: nero-server.com

i guess it will work for you (for my friends does), but i can not axess to it from lan :S


edit: working :) i guess it just needed some hours to start working :)


All times are GMT +2. The time now is 00:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.