HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   General (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Upgraded and all webs work but dont show in ISPC (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=22180)

grandpagenocide 10th April 2008 04:27

Upgraded and all webs work but dont show in ISPC
 
ok i did something stupid, I upgraded a dev to stable, and now allthe webs are working, appear to be in the db, and am I going to have to move 100 sites onto another server or is there some way to save myself, and bring them back?
Thanks guys :D

till 10th April 2008 10:43

Please check if you have some tar.gz and a .sql backup file in /tmp created by ISPConfig.

grandpagenocide 10th April 2008 14:04

yes it created a home and root tar.gz and a current db backup

till 10th April 2008 14:18

Ok, that good. I recommend that we just restore your old installation:

1) Stop ISPConfig:

/etc/init.d/ispconfig_server stop

2) cope the tar.gz files to / and then unpack them. They will overwrite the current ISPConfig installation with the old working installation.

3) Replace the current ISPConfig database with the database dump in the .sql file.

4) Start ispconfig again.

/etc/init.d/ispconfig_server start

Before you do this, please make a backup of /root/ispconfig, /home/admispconfig and the ispconfig database in case anything goes wrong.


All times are GMT +2. The time now is 14:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.