HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Feature Requests (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=17)
-   -   forced ads for the admin (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=20961)

grandpagenocide 3rd March 2008 00:13

forced ads for the admin
 
A great feature for free hosts would be an option for forced ads. Has anyone writen a module for ISPconfig with this ability?

kextra1 19th November 2008 03:43

forced ads on web
 
There's a howto on it. You probably already know about it.

http://www.howtoforge.com/forced-ads...th-debian-etch

I'd like to figure out how to do forced ads on just the users web.

Example:
http://www.domain.com/~user

grandpagenocide 19th November 2008 06:42

Kextra a little late in reply :P
I wrote the original howto, you can use the htaccess system to put them on just the users webs as well.

http://www.howtoforge.com/placing-fo...cess-ispconfig

kextra1 20th November 2008 23:56

apache2.conf syntax
 
Oh nice, I don't mess with apache config much...however a few questions.

I don't want ads on regular domains (http://www.domain.com)

I just want them on the user's web (http://www.domain.com/~user)

This tutorial will not place ads on the regular domain webs right?

I wouldn't have to change:

<Directory /var/www/*/web>

in the apache2.conf?

That makes sense using the .htaccess file. I just want to make sure that for example:

/var/www/web1/web does not have ads and

/var/www/web1/users/username/web does have ads

Thanks GP

grandpagenocide 21st November 2008 02:12

Kextra

edit this section of apache conf
<Directory /var/www/*/user/*/web>

instead of this one
<Directory /var/www/*/web>


and it will make the ads appear under the user webs instead :)

kextra1 22nd November 2008 03:34

problem
 
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /var/www/web1/user/auamoti/web/index.html on line 1

is what i get...can you post me an example of your footer.php please?

grandpagenocide 22nd November 2008 04:20

kextra this is what i have in my footer -- add goes in body


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>


<meta content="text/html; charset=ISO-8859-1" http-equiv="content-type">


<title>inc_footer</title>
</head>


<body>


</body>
</html>


All times are GMT +2. The time now is 16:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.