HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   I cant send email to hotmail (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=18297)

xserverx 11th December 2007 12:28

I cant send email to hotmail
 
I cant send email to hotmail
I have done all this but my problem still exist :

Quote:

Originally Posted by statiic
I also have problems sending to hotmail. I can reply, but not send new messages.

SPF correct
DNS correct
Submitted to sender ID 2 weeks ago
Mail server tested to other mail clients all ok
GMAil header test. SPF pass
DNStools test: reverse dns, all ok
Blacklists checked. Im not on it

Domain: heldermarketing.nl
IP: just ping it ;)

Does anyone have more suggestions?? Cause I cant find any reason anymore why my mails dont arrive.
I only have cpanel access.

please help ??

Hans 11th December 2007 12:37

Please have a look here: http://www.howtoforge.com/forums/sho...t=hotmail+edge

xserverx 11th December 2007 14:37

I have no error when In my mail log

edge 11th December 2007 15:07

xserverx, did you get a reply email from a real person of Sender ID?
If not, you will need to ask again if they can add your domain to the Sender ID program.
A real person should answer you when asked!

If you did get a reply, than maybe it's a Cpanel problem :-)

xserverx 11th December 2007 16:02

look at this replay from hotmail i receive it before more than 2 week ago :
Quote:


Hello XserverX,





Thank you for writing to Sender ID Management Team. My name is Chynna and it is my understanding that your SPF is ok. You want to know where the issue lies. I am glad to be of assistance.



I rechecked your domain and I have added your XXXX.com domain to the Sender ID program. This may take up to 2 business days to be fully replicated in our systems. If you have any questions regarding this please let me know.



If you should make any changes to your SPF record, you do not need to notify us when you make this or any revision to your SPF record since we will automatically pull the current record from the DNS daily.



Thanks again for your support in improving online trust and confidence. Have a great day ahead.





Regards,





Chynna

Sender ID Management Team


xserverx 11th December 2007 16:10

I have this fail issue in dnsreport have any reason to my problem :

Quote:

Acceptance of postmaster address ERROR: One or more of your mailservers does not accept mail to postmaster@XXXX.com. Mailservers are required (RFC822 6.3, RFC1123 5.2.7, and RFC2821 4.5.1) to accept mail to postmaster.

XXXX.com's postmaster response:<br /> >>> RCPT TO:<postmaster@XXXXX.com><br /> <<< 550 No Such User Here <br />

if yes how can I fix it please
OS: Centos
mailserver: Exim
CP : cPanel

regardes

till 11th December 2007 16:26

Adding a email address for postmaster@XXXX.com in cpanel should be sufficient.

xserverx 11th December 2007 16:27

output of :
telnet mx1.hotmail.com 25
traceroute 216.32.183.201
Quote:

[root@server ~]# telnet mx1.hotmail.com 25
Trying 65.54.244.8...
Connected to mx1.hotmail.com (65.54.244.8).
Escape character is '^]'.
220 bay0-mc1-f6.bay0.hotmail.com Sending unsolicited commercial or bulk e-mail to Microsoft's computer network is prohibited. Other restrictions are found at http://privacy.msn.com/Anti-spam/. Violations will result in use of equipment located in California and other states. Tue, 11 Dec 2007 07:17:19 -0800
Connection closed by foreign host.
[root@server ~]# traceroute 216.32.183.201
traceroute to 216.32.183.201 (216.32.183.201), 30 hops max, 38 byte packets
1 XXXX.com (XXX.XXX.XXX.XXX) 2.036 ms 1.012 ms 0.934 ms
2 v61.cer01.dal01.dallas-border.com (66.228.118.145) 0.908 ms 1.130 ms 0.947 ms
3 xe-9-1-0.edge3.Dallas1.Level3.net (4.71.198.17) 0.941 ms 0.902 ms 0.945 ms
4 ge-1-3-0-79.bbr1.Dallas1.Level3.net (4.68.19.65) 1.914 ms ge-0-3-0-69.bbr2.Dallas1.Level3.net (4.68.19.2) 1.669 ms 1.832 ms
5 ae-0-0.bbr1.SanJose1.Level3.net (64.159.1.129) 43.886 ms 44.365 ms 43.957 ms
6 vlan79.csw2.SanJose1.Level3.net (4.68.18.126) 49.960 ms vlan69.csw1.SanJose1.Level3.net (4.68.18.62) 52.479 ms 50.495 ms
7 ge-2-0-0-51.gar1.SanJose1.Level3.net (4.68.123.2) 42.948 ms ge-4-0-0-52.gar1.SanJose1.Level3.net (4.68.123.34) 49.340 ms 43.420 ms
8 65.57.86.6 (65.57.86.6) 46.933 ms 46.718 ms 48.045 ms
9 ge-6-3-0-58.pao-64cb-1a.ntwk.msn.net (207.46.46.121) 46.861 ms 46.202 ms 46.961 ms
Icmp checksum is wrong
10 ge-0-0-0-0.pao-64cb-1b.ntwk.msn.net (207.46.46.98) 48.951 msIcmp checksum is wrong
47.392 msIcmp checksum is wrong
46.935 ms
11 ge-0-1-0-0.bay-64c-1b.ntwk.msn.net (64.4.63.113) 47.925 ms 48.339 ms 47.940 ms
12 netops.hotmail.com (216.32.183.201) 48.135 ms 48.099 ms 47.938 ms
[root@server ~]#



dexjul 17th December 2007 03:40

Hello,

Did you solve this problem? I have same problem.

Thanks


All times are GMT +2. The time now is 12:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.