HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   General (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Sql ledger using forum.. (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=17539)

yurtboy1 21st November 2007 14:53

Sql ledger using forum..
 
http://www.howtoforge.com/ledgersmb_debian_etch_p2
Thanks for the how to.
I got stuck in the end with this error
500 error - Internal Server Error!
The account is setup with cgi
and the file/folder are 755
The error log has this
Premature end of script headers: login.pl
Any thoughts?

catdude 21st November 2007 15:58

Quote:

Originally Posted by yurtboy1
http://www.howtoforge.com/ledgersmb_debian_etch_p2
Thanks for the how to.
I got stuck in the end with this error
500 error - Internal Server Error!
The account is setup with cgi
and the file/folder are 755
The error log has this
Premature end of script headers: login.pl
Any thoughts?

Is this installed ona machine you have shell access to? If so, try executing login.pl from the command line. That will probably give you an error message that will make troubleshooting a little easier.

yurtboy1 21st November 2007 16:13

good advice
 
here is the error
maketext doesn't know how to say:
Version
as needed at bin/login.pl line 81
Compilation failed in require at login.pl line 88.

I will go back and look over my perl setup.

yurtboy1 21st November 2007 16:34

This is the error from perl Build.pl
* ERROR: Version 0.53 of Locale::Maketext::Lexicon is installed, but we need version >= 0.56
ERRORS/WARNINGS FOUND IN PREREQUISITES. You may wish to install the versions
of the modules indicated above before proceeding with this installation.

Deleting Build
So I will see about updating this.

yurtboy1 21st November 2007 16:40

Okay now after running
perl -MCPAN -e'CPAN::Shell->install("Locale::Maketext::Lexicon")'
I noticed this earlier but messed up in fixing it then.
Build test shows this
Quote:

Failed Test Stat Wstat Total Fail Failed List of Failed
-------------------------------------------------------------------------------
t/10-form.t 255 65280 ?? ?? % ??
t/12-menu.t 255 65280 37 74 200.00% 1-37
Failed 2/6 test scripts, 66.67% okay. 37/1308 subtests failed, 97.17% okay.
and missing Test/Trap.pm

yurtboy1 21st November 2007 17:05

Okay Build test says all test pass
 
restarted apache and same error?
Any more thoughts?

falko 22nd November 2007 16:44

Try
Code:

install -f Locale::Maketext::Lexicon
on the Perl shell.

yurtboy1 22nd November 2007 16:54

Seems it is up to date
Quote:

root@server1:/home/rvdadmin# perl -MCPAN -e'CPAN::Shell->install("Locale::Maketext::Lexicon")'
\CPAN: Storable loaded ok
Going to read /root/.cpan/Metadata
Database was generated on Thu, 22 Nov 2007 11:36:38 GMT
Locale::Maketext::Lexicon is up to date.

falko 23rd November 2007 16:51

Does
Code:

perl Build.pl
still show the same error?

yurtboy1 24th November 2007 05:26

I am error free at the console
root@server1:/var/www/www.rivervalleywebhosting.com/web/ledger# perl Build.PL
Checking prerequisites...
Looks good

Deleting Build
Removed previous script 'Build'

Creating new 'Build' script for 'LedgerSMB' version '1.2.8'

and Build test
All tests successful.
Files=6, Tests=1401, 2 wallclock secs ( 0.11 usr 0.01 sys + 1.70 cusr 0.08 csys = 1.90 CPU)
Result: PASS
-----------------but still --------------------
Premature end of script headers: login.pl or admin.pl

I am will to pay on this one for help?


All times are GMT +2. The time now is 02:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.