HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   procmail <defunct> (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=1721)

ZyanKLee 18th December 2005 22:15

procmail <defunct>
 
I notice many defunctional procmail-processes after some time of running the server.

Code:

# ps -A | grep procmail
 3659 ?        00:00:00 procmail
 3730 ?        00:00:00 procmail
 3731 ?        00:00:00 procmail <defunct>
 3750 ?        00:00:00 procmail
32634 ?        00:00:00 procmail <defunct>
32661 ?        00:00:00 procmail
 3790 ?        00:00:00 procmail
 3809 ?        00:00:00 procmail
 3822 ?        00:00:00 procmail
 3858 ?        00:00:00 procmail
 3990 ?        00:00:00 procmail <defunct>
 3999 ?        00:00:00 procmail
 4277 ?        00:00:00 procmail <defunct>
 4286 ?        00:00:00 procmail
 4967 ?        00:00:00 procmail <defunct>
 4981 ?        00:00:00 procmail
 5746 ?        00:00:00 procmail <defunct>
 5758 ?        00:00:00 procmail
 8921 ?        00:00:00 procmail
 8930 ?        00:00:00 procmail

and this occures after nearly 2 hours of uptime:

Code:

# uptime
 10:12pm  up  1:48,  1 user,  load average: 1.51, 1.59, 1.66

ispconfig is running on suse 9.2 with procmail v3.22

does anybody know if there is a known bug with this software?

ZyanKLee 19th December 2005 00:58

ok, if anybody runs in this problem too: update zlib to version >1.2.2 except of disabling the testing for the correct version ;)

now it runs smoothly


All times are GMT +2. The time now is 22:21.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.