HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Missing Pages After Install. (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=1555)

fraginhell 6th December 2005 10:39

Missing Pages After Install.
 
Hi Guys.

I must say I'm very impressed with the HOW-To's and the control panel, great work, I was planning on having to all do the admin for my home server by hand but this will save me some work...
I'm using Cent OS 4.2. I followed the how to for Fedora Core 4 but had to change a few things mainly yum instead of apt and had to install some zlib rpms but apart from that all ok. Everything installed ok, but I cannot get to some pages in the control panel as the admin. Under system config->settings and all the server pages I get page cannot be displayed.
Does anyone have an pointers I can look into, I'm using https, and it askes me if I want to display pages in both secure and non secure - I say yes and get the page cannot be displayed error.

Help please...

Keith.

till 6th December 2005 11:16

Please have a look at this thread:

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=241

The URL to the controlpanle is incorrect in the config.inc.php file.

fraginhell 6th December 2005 12:01

Fantastic - thank you very much, I was accessing the server via internal network so was using an IP address. I setup a DNS entry and hey presto all is working, no changes needed. Thanks very much for your help, I hope to post some information regarding server security at some point for cent os/ redhat / fedora. It would be nice to put some thing back.

Thanks again for the help, and so quick too..

Keith.


All times are GMT +2. The time now is 04:10.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.