HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Server Operation (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Question about DNS Server (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=1355)

TacitCracker 22nd November 2005 06:15

Question about DNS Server
 
I am trying to run my website off my home pc but hit another problem. I am using SuSe and Apache; when I go to configure the DNS Server and set "A" Record, I reach a point where I need to enter a "Record Key" and "Value". What do I put in these two fields?

till 22nd November 2005 08:31

Which Configuration software do you use or are you editing the BIND files manually?

TacitCracker 22nd November 2005 08:40

Quote:

Originally Posted by till
Which Configuration software do you use or are you editing the BIND files manually?

I am using the Yast Control Center then I go into the DNS Server under Network Services and finally DNS Zones and I then proceed to edit the zone that I previously created.
Is there some different way to do it that would help me out.

falko 22nd November 2005 12:00

I'm using ISPConfig to create my zones, so I don't know how Yast handles this, but I could imagine that "Record Key" is the host you want to create as an A record (e.g. "www2.example.com." (the dot at the end is important!)), and "Value" is the IP address.


All times are GMT +2. The time now is 05:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.