HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Programming/Scripts (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Capability to switch between php4 and php5 (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=13327)

cooljai 11th June 2007 12:06

Capability to switch between php4 and php5
 
Hi,

I am in the need to install both php4 and php5 on my webserver (centos 4.4) and switch between them when required. What is the best way to do so?

Php4 is installed by default and working fine. I am now want to compile php 5 and then make sure that I can switch between the two.

I am not able to make use of xampp package as my apache is already duly configured and also these guys says that the package should be used for development purposes, not for production.

Plz guide me.

Thanks


Jai
----------
ek chota mota hindustani
----------

falko 12th June 2007 13:09

Take a look here: http://www.howtoforge.com/apache2_with_php5_and_php4
It's for Debian Sarge, but it should give you the idea. :)


All times are GMT +2. The time now is 16:32.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.