HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Problem accessing Web-FTP in ISPConfig (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=1237)

ctroyp 13th November 2005 03:11

Problem accessing Web-FTP in ISPConfig
 
When I login to one of my websites via Web-FTP in the ISPConfig cp, I get:
Code:

Warning: main(weblibmodule.inc.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/admispconfig/ispconfig/lib/session.inc.php on line 238

Warning: main() [function.include]: Failed opening 'weblibmodule.inc.php' for inclusion (include_path='.:/root/ispconfig/php/lib/php') in /home/admispconfig/ispconfig/lib/session.inc.php on line 238

Warning: go_api::uses(ispconfig_isp_web.lib.php) [function.uses]: failed to open stream: No such file or directory in /home/admispconfig/ispconfig/lib/session.inc.php on line 126

Warning: go_api::uses() [function.include]: Failed opening 'ispconfig_isp_web.lib.php' for inclusion (include_path='.:/root/ispconfig/php/lib/php') in /home/admispconfig/ispconfig/lib/session.inc.php on line 126

Fatal error: Class 'isp_web' not found in /home/admispconfig/ispconfig/lib/session.inc.php on line 127

...in the right-hand pane. This only happens with one of my sites.

Any ideas?

till 13th November 2005 13:44

You get this only in one of your sites, the other sites are working with Web-FTP? Can you connect with a normal FTP client to the site where the webFTP fails?

ctroyp 13th November 2005 14:47

Quote:

Originally Posted by till
You get this only in one of your sites, the other sites are working with Web-FTP? Can you connect with a normal FTP client to the site where the webFTP fails?

Correct. The other sites work fine. Plus, I can access them from a browser as well.

till 13th November 2005 15:40

And have you tried my second question:

Quote:

Can you connect with a normal FTP client to the site where the webFTP fails?

ctroyp 13th November 2005 16:03

Quote:

Originally Posted by till
And have you tried my second question:

Correct, works fine with a normal FTP client.

till 13th November 2005 17:47

Quote:

Originally Posted by ctroyp
Correct, works fine with a normal FTP client.

Hmmm, really strange behaviour :confused:

ctroyp 13th November 2005 17:52

Quote:

Originally Posted by till
Hmmm, really strange behaviour :confused:

I know. Everything within FTP seems functional except the right-hand pane when viewing it in the Web-FTP page of the ISPConfig cp.

Actually, I just thought of another error message when using PHPMyAdmin. When I login to PHPMyAdmin, I get a message at the bottom:
Code:

The mbstring PHP extension was not found and you seem to be using a multibyte charset. Without the mbstring extension phpMyAdmin is unable to split strings correctly and it may result in unexpected results.
Do you think this would have anything to do with it?

till 13th November 2005 18:29

No, the mbstring extension is not used within ISPConfig.

ctroyp 13th November 2005 18:33

Quote:

Originally Posted by till
No, the mbstring extension is not used within ISPConfig.

Ok, I thought I would mention it just in case.

joostvdl 18th November 2005 11:19

Today I updated to 2.1.1 and I have the same problem here.

Some sites are working, some not. I check the ownership of the directories but I couldn't find anything strange here....


All times are GMT +2. The time now is 10:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.