HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Installing Beryl smcOpenConnection failed (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=12249)

ixbalanque112 22nd April 2007 22:25

Installing Beryl smcOpenConnection failed
 
Hi,

I have a ATI Mobility Radeon 9200 on my laptop and followed the steps described in http://www.howtoforge.com/ubuntu_fei...ryl_ati_radeon for installing beryl in my computer.

Everything seemed to go fine, but when I type beryl-manager I get the following output:

* Beryl system compatiblity check *
************************************************** ************

Detected xserver : AIGLX

Checking Display :0.0 ...

Checking for XComposite extension : passed (v0.3)
Checking for XDamage extension : passed
Checking for RandR extension : passed
Checking for XSync extension : passed

Checking Screen 0 ...

Checking for GLX_SGIX_fbconfig : passed
Checking for GLX_EXT_texture_from_pixmap : passed
Checking for non power of two texture support : passed
Checking maximum texture size : passed (2048x2048)

beryl: SmcOpenConnection failed: Authentication Rejected, reason : None of the authentication protocols specified are supported and host-based authentication failed
Reloading options
beryl: dbus_bus_get error: Did not receive a reply. Possible causes include: the remote application did not send a reply, the message bus security policy blocked the reply, the reply timeout expired, or the network connection was broken.
beryl: Plugin 'dbus':initDisplay failed
beryl: Couldn't activate plugin 'dbus'
Couldn't initialise dbus. This should not happen!

Also I dont know if it affects but when i did the the different gedit I would get messages like this in the terminal:

(gedit:8277): GnomeUI-WARNING **: While connecting to session manager:
Authentication Rejected, reason : None of the authentication protocols specified are supported and host-based authentication failed.

Can anyone help me with this issue, thanks a lot! :)

falko 23rd April 2007 17:30

Are you sure you ran beryl-manager as the right user?
What's in your /etc/X11/xorg.conf?

ixbalanque112 23rd April 2007 21:40

Thankss for replying,

I don't know what I did but when I tried to restart my computer I didnt't get the GUI for logging in, so I decided to download the 7.04 version and do a complete new installation and then retry installing beryl.

Quick question,

After installing 7.04 in my machine what is the best way to configure beryl and make sure I dont encounter any of the problems I had before?

Any commments or ideas are appreciates.

ixbalanque112

falko 24th April 2007 19:07

Quote:

Originally Posted by ixbalanque112
After installing 7.04 in my machine what is the best way to configure beryl and make sure I dont encounter any of the problems I had before?

I just followed my tutorial, and it worked for me. :)

ixbalanque112 26th April 2007 05:17

Thanks! I will install the 7.04 version and I give it another shot in the next couple of days. :)


All times are GMT +2. The time now is 15:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.