HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials

HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials (http://www.howtoforge.com/forums/index.php)
-   Installation/Configuration (http://www.howtoforge.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   ssl configuration (http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=11307)

Christopher Dang 11th March 2007 19:40

ssl configuration
 
Hi

When I enable ssl on a site it says
"An SSL certificate does already exist for this IP"

I've checked all sites and none have ssl ticked
I have only one ip address

I know the login https://xxx.xxx.xxx.xxx:81 uses ssl but I thought that was using a difference instance of apache?

If the admin page is the one taking up the ssl is there any way of disabling it and using the ssl for my site?

Regards
Christopher Dang

falko 12th March 2007 13:58

Quote:

Originally Posted by Christopher Dang
I know the login https://xxx.xxx.xxx.xxx:81 uses ssl but I thought that was using a difference instance of apache?

That's right. The error message is not referring to the SSL of the ISPConfig control panel. There must be another SSL web site on your server. Have you checked your recycle bins in ISPConfig?

Christopher Dang 12th March 2007 22:33

Hi Falko,

Yeah,

There was something in the recycle bin! I've just deleted and will try again soon.
I can't believe I didn't think of that :rolleyes: Thanks for the tip :D !


All times are GMT +2. The time now is 18:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.